Både sejre og styrt til Randers BMX’erne

En flok veloplagte BMX’ere fra Randers BMX – hele 11 af slagsen – stillede i Roskilde op til første og anden afdeling af national cup, der bortset fra det danske mesterskab er det mest præstigefyldte danske løb.

Og de gjorde det godt med flere førstepladser til følge, men desværre også flere styrt.

Malene Kejlstrup kørte både drengeklasse 15 år og eliteklassen for kvinder – med ret forskelligt udfald. Mod drengene blev det til en B-finaleplads, mens hun efterfølgende vandt kvindernes eliteklasse og kunne hive en pengepræmie med hjem.

Tre af drengene var impliceret i styrt Værst gik det ud over Marc Bech Feldt, der var en tur i asfalten allerede på førstedagen og måtte en tur på skadestuen. To brækkede fingre og et brækket kraveben var dommen fra lægerne. Marc var dog med på sidelinjen resten af weekenden til at give støtte og råd til de andre.

Nils Boel, i klasse 16 år, kørte som fyr og flamme i finalen, men desværre blev tæt løb rundt i svinget endestationen for Nils, da han fik sig et ordentligt styrt og blev ramt af to andre kørere.

Holdleder Michael Boel var yderst tilfreds med resultaterne.

”På trods af, at en del af vore kørere styrtede, formåede flere af dem stadig at opnå flotte resultater, hvilket jo viser, at deres fokuserede træning bærer frugt.”

Resultaterne:
Drenge 6 år: 1. Ludvig Grøn Madsen. 3. Vitus Tolstrup.
Drenge 8 år: 1. Ebbe Skamriis (kører for Bjerringbro, men er også medlem af Randers BMX). I denne klasse kom Felix Tolstrup ikke videre fra de indledende heat.
Drenge 9 år: 2. William Thinggaard Boel trods styrt i to heats.
Drenge 10 år: 1. Jeppe Kejlstrup.
Drenge 11 år; 3. Rasmus Riise. Rasmus kører for Falcon i Aalborg, men træner også i Randers BMX.
Drenge 15-16 år: 3. Hjalte Bech Feldt trods styrt. 4. Gustav Grøn Madsen .
Drenge 16 år: Mathias Mortensen i B-finale.


Andenpladser til Simone Tetschc

Det gik over al forventning for Randers BMX ved femte og sjette afdeling

af Europa Cup i Holland.

Simone Tetsche Christensen var tilbage efter skadespause og opnåede andenpladser i begge afdelinger i kvindernes eliteklasse.

Simone var meget tilfreds og syntes, at det var fedt at være tilbage.

For Malene Kejlstrup i piger 15-16 år blev det til finalepladser i begge afdelinger. L

I femte afdeling  gik hun forkert ud af starten, så det blev kun til en ottendeplads, så det var en tændt Malene, der havde revanche til gode på andendagen, hvor hun kørte sig til en flot tredjeplads i finalen.

For Hjalte Bech Feldt blev det til en førsteplads i indledende hos drenge 13 år, hvorefter han styrtede i søndagens finale, så her blev det ikke til nogen podieplads

Hos drenge 10 år kørte Jeppe Kejlstrup sig i finalen, hvor  det blev til en flot ottendeplads.


Prøvetræning i Romalt Bakker

”Alt i alt er vi super godt tilfredse med resultaterne i Roskilde” siger Randers BMX-formand Mai Tolstrup.

”Men mest af alt er det jo en fornøjelse at se, hvordan børn og unge har et socialt sammenhold på tværs af alder og køn, men også klubberne imellem.”

”Vi er startet op med træningen i Romalt, og der har været stor efterspørgsel på at komme til prøvetræning, hvilket vi jo er rigtig glade for. Vi ønsker virkelig, at de randrusianske børn skal se, hvor sjovt race BMX er, så har man lyst til at komme ud og prøve BMX af, så har vi prøvetræning hver mandag i Romalt Bakker. Man kan tilmelde sig prøvetræning på vores hjemmeside http://randersbmx.dk/proevetraening/” siger Mai.