Fredag d. 4. maj slår Randers Storcenter dørene op til Open by Night og alle centrets butikker holder åbent til kl. 22

Forårets Open by Night tema er “den eventyrlige verden” og alle børn under 12 år kan blive stylet som prinsesse eller prins i VIP-området på Centertorvet med håropsætning, let pynt så de ligner en prinsesse eller prins. Når de er stylet kan de gå på den røde løber til eventyrslottet og tage flotte billeder i kulisserne.

Er du til mere magiske ansigtsmalinger kan børnene blive sej Spider-Man, pink sommer­fugl eller måske en farlig tiger? Kom og få lagt en flot, gratis ansigtsmaling.

Seje helte i naturstørrelse
Rundt om i centret er der opstillet heltefigurer i naturstørrelse. Mød blandt andre Batman, Spider-Man og Chewbacca fra Star Wars, og tag måske et billede til din eksklusive samling.

På centertorvet kan alle børn også deltage i konkurrencen om gavekort til centeret, ved at finde vores lille ”Randusaurs” som har gemt sig rundt om i centeret – forklædt i heltekostumer.

Dansk Donaldist-Forening vurderer din samling på Centertorvet

En donaldist er en person, som dyrker Andeby-universet og tegneseriens historier, figurer, tegnere og forfattere. Få en snak om at være donaldist, og se den spændende samling.

På centertorvet kan du også få vurderet dine egne tegneserier. Så kik forbi Centertorvet og se, om dine gamle tegneserier og tegneserieobjek­ter er noget værd. Måske er du heldig?

Andeby tegne-konkurrence
Farvelæg eller tegn en flot tegning af Andeby, og VIND spændende Andeby-præmier. Vinderen får direkte besked samme aften af Dansk Donaldist-Forening.

Centrets butikker leger med på helte-legen – og rundt om i centret er flere andre helte på spil

– så som kunde kan du løbe ind i mange forskellige afskygninger af figurer denne dag og aften.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Open by Night fredag d. 4. maj i Randers Storcenter.

Læs mere om Open by Night på www.randersstorcenter.dk