Vorup FB kåret som ”Årets Håndboldklub 2018” i Kreds 4

Kåringen som ”Årets Håndboldklub” i kreds 4 og indstilling til ”Årets Håndboldforening 2018” i hele Danmark, er et stort skulderklap til de mange spillere, trænere, ledere, frivillige, sponsorer, udvalgs- og bestyrelsesmedlemmer, som hver dag gør en fantastisk indsats i Vorup FB Håndbold.

”Det er med både stor ydmyghed og stolthed, vi modtager kåringen som årets klub i kreds 4,” siger Vorup FB Håndbolds formand Inge Rønne.

”Kåringen sætter to streger under det store engagement og frivillige arbejde, vore mange frivillige, trænere og ledere yder år efter år, og det giver ny energi til fortsat at udvikle vor klub med fokus på trivsel, et godt træningsmiljø og ikke mindst spilleglæde for alle.”

Det skal være sjovt
”Hos os er der plads til, at den enkelte spiller udvikler sig på netop pågældendes niveau. Alle har forskellige ambitioner, og træningen tilpasses herefter. Det skal være sjovt at spille håndbold uanset, hvilket niveau man måtte være på. Vi har skabt rammerne for, at læring foregår via leg helt nede fra de yngste spillere, og kompetente trænere sikrer, at der er udfordringer, men at det grundlæggende er sjovt at spille håndbold – uanset, om vi taber eller vinder,” fortæller Mogens Jensen, sportslig formand i Vorup FB Håndbold, der er en klub med vokseværk.

Vorup FB har en voksende børne- og ungdomsafdeling, der er en af de største i JHF Kreds 4. Vorup FB tiltrækker primært spillere fra det sydlige opland i Randers, men børn og unge fra hele Randers og i nogle tilfælde hele kreds 4 er blandt de mange medlemmer. Særligt ungdomsafdelingen blomstrer i Vorup FB, og alene på U12-årgangen er der mere end 50 spillere.