Er du klar over, hvor mange natur- og kulturoplevelser, du kan komme til sammen med din familie og venner i maj omkring den naturskønne og kulturrige Randers Fjord?

Drag på opdagelse langs Randers Fjord, nyd udstillingerne, gå tur i landsbyerne og det smukke landskab, tag en tur på vandet og bliv selv en del af det gode liv ved Randers Fjord. For at gøre alle de oplevelser nemt tilgængelige, har Visit Randers, Randers Kommune og Museum Østjylland sammen med mange andre lokale aktører sat spot på en helt ny festival “Livet ved Randers Fjord”. Kom til et fyraftensarrangement ”Livet ved Randers Fjord” og hør mere.

Tirsdag den 8. maj kl. 16.30 – 17.30 på Randers Biblioteks scene, Randers Kulturhus Gratis adgang.

Souschef Karen Buch Dubery, Museum Østjylland, fortæller om oldtidens liv ved Randers Fjord og turistchef Anne-Mette Knattrup præsenterer en bid af alt det, som festivalen ”Livet ved Randers Fjord” byder på i maj. Søren Brøndum Christensen fra Randers Kommune fortæller om det gode liv ved Randers Fjord.

www.visitranders.dk/detsker og www.detsker.dk får du et samlet program fyldt med masser af spændende aktiviteter og arrangementer, hvor du kan opleve, besøge, smage og føle på “Livet ved Randers Fjord”. Programmet opdateres løbende, og kender du til andre arrangementer med temaet natur / kultur ved Randers Fjord, så kontakt gerne Visit Randers.

#livetvedrandersfjord, kan du dele dine oplevelser sammen med andre. Nyd ”Livet ved Randers Fjord”, del det, og tag én med til nogle hyggelige ture i maj.