Køkkenpigen bager boller og kage, og der er gratis kaffe på kanden til alle mødre, når Gammel Estrup markerer Mors Dag 13. maj. Der er lagt op til en hyggelig eftermiddag i de historiske rammer

Når Gammel Estrup holder Mors Dag, er der fokus på familiehygge med bagværk fra oldemors tid og stemningsfuld korsang:

”Vi vil gerne lægge rammer til, at folk kan få en rigtig hyggelig dag sammen med familien. For selvom vi har mere fritid end nogensinde før, så lever vi jo i en stresset tid. Vi skal hele tiden nå en masse ting, vi multitasker konstant og er altid online. Derfor er der mere end nogensinde behov for et sted, hvor man glemmer tiden lidt og er til stede både fysisk og mentalt med dem, som man er sammen med. Vi håber derfor, at mange vil bruge Mors Dag til at tage mor, bedstemor, oldemor eller måske svigermor under armen og komme til en hyggelig familiedag her på Gammel Estrup,” siger museumsinspektør Marie Kirstine Elkjær.

Gammel Estrup er på Mors dag 13. maj åbent fra klokken 10-17. Køkkenpigen har tændt op, og man kan købe kage bagt i brændekomfuret og kaffe fra Madam Blå. Mandskoret fra Hadsten synger koncert i Riddersalen klokken 13 og 15.