Menneskets bedste ven og dets ejere var samlet på den solrige mors dag til Vandrende Vovser I Vorup. Et arrangement igennem Vorup Dyrehospital, som finder sted et par gange årligt. I går var arrangementet begunstiget af, at solen skinnede fra en skyfri himmel fra start til slut.

Turen startede kl 10 fra Dyrehospitalet på Bogensevej, hvor valget stod mellem en kort tur på 1 km og en lang tur på 3,5 km, rundt omkring i Vorup. Mange hundeglade ejere havde fundet vej til dagens arrangement, flere med mere end en hund. Hunde i alle aldre, lige fra 10 uger til 13 år, racer og dets ejere ligeså, deltog i denne forårsudgave af gåturen.

Efter turen samles man atter ved dyrehospitalet, hvor alle hunde fik slukket tørsten i varmen. Til de tobenede blev der serveret grillpølser, vand, kaffe, saftevand og kage. Alle hunde blev belønnet med en goodie-bag til at tage med hjem. Hele arrangementet var gratis og krævede ikke, at man er tilknyttet dyrehospitalet.

Alle med lysten til en gåtur, at møde andre mennesker og for hundenes vedkommende nye venner, er velkomne til at deltage i lignende ture på sigt. Man skal dog tilmelde sig af hensyn til forplejning. Hvis man gerne vil med på næste Vandrende Vovser I Vorup kan man bedst finde info på dyrehospitalets hjemmeside eller Facebook side.

Tekst og foto: Janni Hoppe