På lørdag 19. maj slår Allingåbro Motor Festival dørene op for 15. gang. Der er lagt op til fart og spænding på arealerne omkring den østligste ende af Hovedgaden i Allingåbro

 

Dansk Tractor Pulling har endnu en gang valgt at lægge en afdeling af Danmarksmesterskaber på banen i Allingåbro. Så det bliver et gensyn med monstertraktorerne med tusindvis af hestekræfter. Lidt færre heste kræfter er det, når havetraktorerne – eller garden puller – som de selv kalder sig, afvikler deres DM og forsøger at rykke den tonstunge slæde længst muligt ned af banen.

Drifterne er som altid på plads bag kornsiloen og giver en en forrygende opvisning af deres færdigheder. Her har du også som publikum mulighed for at købe en hæsblæsende tur rundt på pladsen.

Moto crossere fra Rougsø Cross Club, der hvert år har leveret en fornem opvisning af denne motorsports discplin, får i år følgeskab af Moped Warriors-  scootere bygget til at køre på cross bane. Også på jordbane er der mulighed for at opleve RC-bilerne, som er store modelbiler, som i forrygende tempo forcerer jordbanen.

Go Cart opvisning af go carts fra Auning Kart Park kan endnu engang opleves på den gamle slagterigrund, og mens far og mor følger med i de spændende race rundt om på festivalpladsen, kan børnene forlyste sig i legeland.

 

Forsvaret på plads

Trænger forældrene til en pause, er der som altid masser af madboder, stande med forskelligt merchandice mm samt musikals underholdning af Nuns with Guns og Emil Bendiksen.

Det danske forsvar har tidligere været med på Allingåbro Motor Festival, og i år bliver heller ingen undtagelse, når de udstiller både en F 16 motor og en af deres helikoptere.

Mike Jensen, verdensmester i stunt, har vi tidligere præsenteret på festivalen, og han er også i år klar til at vise publikum fantastiske tricks på og med  motorcyklen på både driftplads og  drag banen på Hovedgaden.

Endelig skal publikum heller ikke snydes for et gensyn med Danmarks hurtigste mand på fire hjul Stig Nedergård, der udstiller sin 10.000 hks vanvittige dragster på festivalen.

Portene åbnes lørdag 19. maj klokken 8, og fra klokken 10 helt frem til klokken 18 er der underholdning for hele familien.