For 21. år i træk inviterer Kulturelt Samvirke Randers alle børn i alderen 6-14 år, til at tegne, male, rive eller klippe til BørneKultur Ugens tegnekonkurrence

 

Temaet for plakatkonkurrencen er i år ”Min bedste ven”. Og det er en rigtig god idé at bruge klare stærke farver og gerne forskellige materialer. Man kan være flere om et billede. Der skal ikke være nogen tekst på billedet, papiret skal være på højkant og A4 format!

Husk der skal stå tydeligt navn, alder, skole, adresse og privat telefonnummer bag på tegningen.

Museumsdirektør Lise Jeppesen fra Randers Kunstmuseum, kunster Pia Græsbøll Ottesen og kunstkender Claus Ørsted vil fungere som dommere og de tre skal blive enige om hvilket billede, de finder bedst egnet. Vinderen får direkte besked og vil få overrakt prisen i forbindelse med et lille traktement på Randers Børnebiblioteket tirsdag 14. august.

Vinder- billedet vil blive brugt som plakat og forside til programmet 2018 og vinderen får 500 kr. Alle deltagende billeder udstilles på biblioteket i Randers Ugen og frem til 31. august, hvor de udstillede tegninger kan afhentes.

Fristen for deltagelse i konkurrencen er onsdag 20. juni.

Tegningerne skal afleveres eller sendes til, BørneKultur Ugens Sekretariat, Underværket, Stemannsgade 9c, 8900 Randers C.