I år står rapperen Clemens bag Cirkus Arenas nye eventyr om Klovnen og Kronprinsen, der tager Randers’ børn og voksne med på en magisk cirkusrejse i jagten på den tabte tåre. Det sker tirsdag 5. juni og onsdag 6. juni i det store rødgule cirkustelt ved Brotoften

 

Cirkus Arena kommer til byen med cirkuskaravanen fuld af flotte anmeldelser. Årets forestilling “Klovnen og Kronprinsen – Jagten på den tabte tåre” kombinerer cirkus med det bedste fra musikteatret, og senest har forestillingen modtaget seks stjerner fra Nordjyske Stiftstidende, Fredericia Avisen og Aarhus Stiftstidende.

Cirkusdirektør Benny Berdino fortæller:

“I år har vi givet bolden videre til Clemens, som har skabt en helt nytænkt cirkusforestilling med eventyr og nyskrevne rap- og popsange. Clemens har fortsat den eventyrstil, vi indledte med sidste års forestilling, og vi er meget glade for de mange flotte tilkendegivelser, vi har fået. Det er stort at opleve, når alle mellem 2 og 99 år kan samles om den samme oplevelse”.

 

Instruktør og forfatter

Clemens, der tidligere har stået bag teatersuccesen Cykelmyggen Egon og Terkel i Knibe – the musical, har både instrueret og skrevet årets eventyrlige forestilling. Eventyret handler om pauseklovnen der fyres fra cirkus, da ingen længere har tid til pauser i deres travle hverdag. Pauseklovnen rejser derfor ud i verden, hvor han besøger sine artist-venner for at finde et nyt talent.

Clemens medvirker desuden selv som klovnen og deler konferencierrollen med Cirkus Arenas egen kronprins Patrick Berdino, der sætter en eftersøgning i gang efter den forsvundne pauseklovn. Klovnen er nemlig i besiddelse af noget meget magisk, der kan redde Kronprinsens cirkusmaskine, som uheldigvis gik i stykker, da klovnen forlod cirkus.

Rejsen bliver lang og farefuld for dem begge, og undervejs møder de både balancerende astronauter fra det ydre rum, drillesyge hunde, en fræk jonglør, smukke spanske heste og en trapezkunstner, der kan vende hele verden på hovedet.

 

Det bedste fra cirkus og musikteatret

Siden Clemens som barn havde en plakat med Cirkus Arenas klovn hængende på sit værelse, har han altid haft lyst til at lære figuren at kende. Clemens fortæller:

”Jeg har altid undret mig over, hvorfor klovnen, der pryder Cirkus Arenas plakater, ikke er med i forestillingerne. Jeg besluttede derfor, at jeg ville præsentere publikum for klovnens historie. Inspireret af de børnebøger, jeg har læst højt for min søn, har jeg blandet den gode historie og det, jeg kan fra musik- og teaterverdenen, ind i cirkusforestillingen. Så vi både får hits til store og små, en spændende fortælling og blændende numre fra årets imponerende artister”.