Lørdag 2. juni klokken 10.00 afholdes der Klovneløb i Randers. Pengene, der samles ind gennem tilmeldinger til løbet, doneres til foreningen Danske Hospitalsklovne

 

Klovneløbet er et familieløb, hvor alle kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst, det handler om at få en hyggelig og sjov dag og samtidig støtte et godt formål.
I Randers er det private (Anitha Bay, Tanja Holm og Nina Ildvad), der frivilligt arrangerer Klovneløbet på vegne af Danske Hospitalsklovne.

Løbet skydes i gang ved Romalt hallen, hvor der også vil være forskellige andre aktiviteter for store og små.

“Det er en fantastisk måde at støtte et godt formål på. Det er andet år, vi afholder klovneløb i Randers og håber på en lige så god dag som sidste år,” siger arrangørerne.

“Prisen for at deltage er 60 kroner per person. Heraf går 48 kroner direkte til Danske Hospitalsklovnes arbejde på landets børneafdelinger. De resterende 12 kroner går til afvikling af løbet,” fortæller arrangørerne.

 

Klovneløb i hele landet

Klovneløbet i Randers er ét af mere end 60 Klovneløb, der afholdes rundt omkring i hele landet i maj og juni måned. Alle Klovneløb er arrangeret af lokale frivillige.

Sidste år deltog over 12.000 løbere i Klovneløb landet over, og der blev doneret mere end 1.000.000 kroner til Danske Hospitalsklovne. Danske Hospitalsklovne arbejder på afdelinger over hele landet, hvor børn er indlagt, og deres arbejde eksisterer kun i kraft af private donationer og donationer fra fonde.
Løbet får i år deltagelse af Søren Holm fra ”Rigtige Mænd” der også deltog i løbet sidste år, og i år tager han Thomas Krabbehøft med og mange andre ”rigtige mænd”.