Kedlerne er ved at blive fyldt op, så Banerock toget kan sætte i gang og slippe dampen løs lørdag 2. juni på sportspladsen ved Purhushallen i Fårup

 

”Vi åbner portene kl. 14.00 og ser frem til en dejlig dag i selskab med mange glade festivaldeltagere”, siger Jørgen Lilleris, formand for styregruppen bag Banerock.

Programmet for årets festival har været på plads i et stykke tid, og scenen indtages af Blue Minds, 80’s INC., Brødrene Olsen, Østre Gasværk og Back In Black AC/DC. Programmet favner derved bredt, og der vil være musik for alles smag.

”Det er lykkedes os i år at skrive kontrakt med Brødrene Olsen, som vil give os en tur rundt i deres populære musikkatalog”, fortsætter Jørgen Lilleris.

“Mon ikke vindersangen fra melodigrand prix vil få publikum til at synge med for fuld hals”, supplerer han.

”Når dørene åbnes, håber vi at se en masse glade publikummer, og vi kan garantere, at vi åbner med manér. Der er planlagt en speciel åbning, som ikke skal røbes her. Publikum opfordres til at møde op og se, hvad vi har fundet på”, siger formanden.

Det er lykkedes styregruppen bag Banerock at få endnu et band presset ind i programmet.

”Vi har fået tilbudt et Status Quo kopiband af vore booking firma, og vi siger da ikke nej tak til sådan et tilbud, så i år vil der være seks navne på plakaten”, fortæller Jørgen Lilleris.

 

Der er tænkt på det yngre publikum.

Igen i år vil der blive indrettet et område for børn, hvor der vil være en hoppepude. Det vil være muligt at få en gang ansigtsmaling, og i skrivende stund forhandles om at få opstillet en fire meter høj jukebox, hvor børnene kan muntre sig med MGP sange i pauserne på den store scene.

I forbindelse med den store scene vil der blive underholdt med DJ-musik, hvor numrene vil rette sig mod den yngre generation.

 

Uden mad og drikke…

På pladsen vil det være muligt at få lidt til ganen, både i form af pølser og andet spiseligt og i form af drikkevarer.

”Vi vil opstille et telt, hvor det bliver muligt at sidde ned ved borde og spise sin mad. Der vil være lækre burgere og sandwich samt en ristet pølse. Man kan få drikkevarer både med og uden alkohol, og i år har vi fået mulighed for at kunne sælge drinks i spiseteltet”, siger Jørgen Lilleris.

Vil man hellere sidde ude, vil det kunne lade sig gøre ved de opstillede borde og bænke

 

Pengeløs dag

På festivalpladsen ved Purhushallen vil det ikke være muligt at betale med penge i de forskellige boder, da festivalen er blevet pengeløs.

”I år har vi valgt at gøre vores festival pengeløs, så der kun kan betales med værdibilletter”, siger Jørgen Lilleris.

”Vi har valgt denne løsning for at undgå for mange penge på selve pladsen. Der kan købes værdibilletter ved indgangen, i vores kontorvogn. Værdien på billetterne er 15 kr., og alle priser er afstemt efter det,” fortsætter formanden.

I kontorvognen sælges der også indgangs armbånd, som skal bæres på pladsen.

Det er muligt at betale med kort, Mobil-Pay og kontanter.

Banerock sætter i gang på sportspladsen ved Purhushallen lørdag 2. juni, hvor dørene åbnes klokken 14.00. Billetter kan købes via Banerock.dk eller på Banerocks Facebook side.