På lørdag 9. juni kan alle der kommer forbi Rådhustorvet mellem 10-14 bliver meget klogere på Rander. Det er nemlig tid for arrangementet VoresRanders, hvor 25 virksomheder og turistattraktioner har taget opstilling

 

VoresRanders retter igen søgelyset mod alle randrusianere, som Visit Randers gerne vil gøre til randersambassadører. Det vil de gøre ved at invitere alle randrusianere til oplevelsesmarkedet på Rådhustorvet. “Det er VisitRanders’ fornemmeste opgave at profilere Randers og at tiltrække turister fra nær og fjern. Dertil må vi bede alle randrusianere om hjælp for det er en kæmpeopgave. Vi ved, at det er vigtigt med anbefalinger og mund til mund markedsføring. Langt de fleste af os træffer beslutninger om ferie ud fra anbefalinger fra mennesker vi kender. Derfor er det vigtigt, at vi hjælper hinanden med at anbefale Randers over for andre. Men vi vil også gerne gøre det nemt ved at klæde ambassadørerne på med viden om alle de oplevelser, der er i hele Randers”, siger Turistchef Anne-Mette Knattrup.

Mere end 25 virksomheder deltager på eventen VoresRanders, hvor de viser de bedste oplevelser, de kan byde på. Og man kan få en anderledes snak om, hvem de er.

“Vi hører meget ofte gæster på markedet sige “neej kan man også opleve det i Randers – det vidste vi da ikke”. Det er alle dem, der tror, at de ved alt om Randers, vi også gerne vil have fat i, for der er garanteret nogle af de 25 deltagere, der kan fortælle noget nyt”, siger Turistchefen.

VoresRanders er også et forsøg på at vise turismens mange ansigter. Turisme er summen af mange forskellige brancher og virksomheder. Det afspejler deltagerlisten også.

“Vi vil gerne vise på denne meget konkrete måde, hvad og hvem turistbranchen egentlig er, og hvilken betydning den spiller for Randers”, fortæller Anne-Mette Knattrup.

“Turismen spiller en lokaløkonomisk rolle, som vi bør tage med, når vi drøfter, hvad vi skal leve af i Randers”.

Alle er velkommen på Rådhustorvet på lørdag 9. juni, kl. 10-14

 

Deltagerne på VoresRanders 2018:

Memphis Mansion

Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum

Randers Naturcenter

DeliLet

Randers Regnskov

Randers Fjords Færgefart

Randers Bibliotek

Von Otto

GALLERI-randers

Naturpark Randers Fjord (Fjordfolket)

Fladbro Kro

Water & Wellness Randers

Randers Fjord Feriecenter

Galleri Aadalen

Finderiet

Det Gamle Apothek

Klubben Vinbar

Modelbane Europa

Retroworld

Brasserie Mathisen

Gaia Museum Outsider Art

Biocity Randers

PM-kunst

VisitRanders

YogaRanders