Nederste del af Søndergade, ved Randers Bro ændrer sig i forbindelse med afviklingen af weekendens arrangement “Hede Rytmer” på Justesens Plæne, som et ekstra festligt indslag og tilbud i en begivenhedsrig weekend i Randers

 

Området bliver omdannet til et hyggeligt Lounge Område med telte, parasoller, lanterne, Live-Underholdning, Lounge Music, VM fodbold på skærm, små konkurrencer & overraskelser, salg af mad og drikkevarer fra eftermiddagen til langt ud på natten mm..

Blandt andet optræder Kalle Mathiesen med sit World Tour Show 2 gange lørdag eftermiddag, som er livsbekræftende underholdning, hvor publikum hvirvles ind i Kalles musikalske univers.

Alle kan deltage og måske blive involveret i de musikalske udfoldelser sammen med Kalle.

Det eneste man kan være sikker på, når Kalles World Tour står for underholdningen er, at man ikke kan være sikker på noget som helst. Kalle Mathiesen er uddannet trommeslager ved Rytmisk Musikkonservatorium og har skabt sit One Man Show ud fra devisen, at ”Der er musik i alt og alt er musik”. Bevæbnet med loopstation, trommesæt, bas, balloner, pivedyr, ridderhjelm, boremaskine og omtrent alle mulige tænkelige genstande, der kan lave lyd og en god portion selvironi, serverer Kalle Mathiesen musikalsk underholdning. Kalle har det som sit mål at optræde i alle lande i verden, og han er godt på vej både som gademusikant og under mere ordnede forhold. Basen er dog i Danmark, og han er efterhånden kendt fra både TV-programmerne Ramasjang, Natholdet, So Ein Ding, My Danish Collection og radioprogrammet Weekendsax på Radio 24/7.

Arrangøren Søndergadeforeningen håber vejret viser sig fra sin bedste side, hvilket gør alt bedre og lettere. Men der er taget forholdsregler for vejrskifte.

Foruden køb af kolde øl og sodavand tilbydes  der også forskellige madvarer.