Der var stor succes ved åbent hus arrangementet hos Madservice Kronjylland i går torsdag. Folk strømmede til i biler og busser for at se storkøkkenet på Falstersvej i Randers SV. Storkøkkenet som laver mad til mange af kommunens borgere, til folk i eget hjem eller rundt omkring på plejehjemmene.

Der var smagsprøver i alle afskygninger og for enhver smag. Ung som gammel kom for at se og smage alle lækkerierne. Nogle mulige brugere af Madservices mad, nogle med deres aldrende forældre og ansatte fra kommunens institutioner, der gerne ville se, hvor maden, de får leveret, egentlig kommer fra.

Koldt som varmt blev serveret i mundrette portioner til alle de besøgende. Almindelig mad, diabetes mad og mad til personer der ikke kan tygge almindelig mad og lidt til den søde tand. Man kunne også se de store forhold i opvasken og komme en tur i vacuum pakkeriet. Afslutningsvis kunne man få en goodiebag med hjem med en varm ret og en dessert. Udenfor var stillet et stort telt op, hvor der blev serveret diverse kager, kaffe, ja sågar pølser på grill, hvis man havde lyst til det.

Tekst og foto: Janni Hoppe