Andreas skød sig selv til tops og er nu Randers’ lokale mester HiFi Klubbens “Husk Lyden Cup”

 

Det er ikke kun på de store stadions i Rusland, at fodboldkampe i denne tid bliver spillet. Der er netop i disse dage blevet udkæmpet mesterskaber i computerspillet FIFA 18 på Playstation 4.

Her var det ikke på grønsværen, at kampen blev fløjtet af men hos de 30 lokale HiFi Klubben butikker landet over. Spillereglerne var korte og enkle. Man skulle bare møde op og være frisk på at spille som Danmark mod Frankrig i en 2×4 minutters kamp.

Hele turneringen udspillede sig i en periode over en uge, hvor den lokale HiFi Klubben havde storskærm og lækker lyd sat frem. Med en spilleoplevelse i fuldt surround lyd var det næsten som værende tilskuer på et fyldt stadion. Mange besøgende har været forbi den lokale forretning for at teste deres evner på den virtuelle grønsvær, og den person, som lavede flest mål indenfor den satte tidsramme, kunne gå fra butikken som værende lokal FIFA 18 mester.

Hos HiFi Klubben i Randers spillede Andreas Sandholm Laursen på 18 år sig til en velfortjent førsteplads og vandt turneringen med 11 mål. Andreas kan dermed kalde sig for Randers-mester i FIFA 18, når det gælder turneringen med den fedeste tv-lyd. I præmie modtog Andreas et gamer headset – Steelseries Arctis 3.

Førstepladsen gav ligeledes adgang til finalen hos HiFi Klubben i København, hvor Andreas fik mulighed for at teste sine evner, blandt alle de lokale vindere og dyste om at blive landets bedste. Andreas endte med at komme i kvartfinalen til turneringen

“Det var spændende at komme og deltage i butikken. Jeg kom flere dage i streg for at være sikker på, at jeg kom til finalen i København” fortæller den lokale vinder i Randers,
Andreas Sandholm Laursen.