Første lørdag i Randers ugen stillede folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen (V) og folketingskandidat Malte Larsen (S) op som bartendere på ”Cafe 38”

De stod bag baren for at servere drinks som led i en alternativ afstemning mellem rød og blå blok.
Der var mødt flere op, både for at støtte en farve eller blot for at se, hvad arrangementet gik ud på. Det bød på gode røverhistorier, politiske spørgsmål og grin, både foran og bag baren.

”Nu har vi afprøvet konceptet, og jeg synes det var en rigtig god og hyggelig oplevelse. Jeg tror, vi kommer til at gøre det igen det kommende år, for egentlig vil vi jo gerne være åbne med vores politik og vise, at debatten kan ske alle steder. Det vigtigste er jo sådan set, at vi får snakket med borgerne og hørt deres inputs” siger Malte Larsen, folketingskandidat (S)

”Jeg glæder mig over vores samarbejde og synes, det var rigtig fedt at diskutere politik på en anden måde, end vi plejer. Vi vil gerne nå så langt ud som vi kan, så vi kan vise, at vi står sammen om Randers, og at det er rigtig vigtigt, at folk husker at stemme personligt” siger Michael Aastrup Jensen, MF (V)