På fredag 17. august lægger Gadefest On Tour-karavanen endnu engang vejen forbi Randers og omdanner – i tæt samarbejde med en af landets største dj-duoer – Østervold til én stor gratis gadefest

 

Det går ikke stille for sig, når Gadefest On Tour ved hjælp af en til formålet specialbygget scene, konfettikanoner og kendte elektroniske toner forvandler Randers til en massiv lokal gadefest med plads til alle. Det sker i forbindelse med Randers Ugen og i tæt samarbejde med en række lokale partnere, herunder blandt andet Randers Kommune og fem lokale beværtninger.

Traditionen tro kurrateres musikken af TooManyLeftHands, og under konceptet ”TooManyLeftHands & Friends” inviterer dj-duoen en række lokalkendte- og udefrakommende artister med på scenen for at skabe en unik fest på Østervold.

Den danske dj-duo er efterhånden ikke til at komme udenom hverken herhjemme eller på den internationale elektroniske musikscene. Anders K og Martin Nick har både spillet i de franske alper og på Ibizas badestrande. Fornyeligt gæstede de Summerburst Festival i Sverige og er også at finde på Tinderboxs ”Magicbox”-scene for fjerde år i træk.

”Vi har stor erfaring med at lave gadefester, og selvom det stadigvæk er lidt forbudt, fordi man fester i et miljø, hvor man normalt ikke må feste, så skabes der en unik stemning, når hele byen går sammen og fester igennem. Vi glæder os til Randers igen”, forklarer Martin Nick.

 

Lokal forankring

Gadefest On Tour er udviklet af Royal Beer, Faxe Kondi Booster og TooManyLeftHands og kommer ud af et langvarigt strategisk samarbejde, brands og dj-duo imellem.

”For os er det meget vigtigt, at der er en lokal forankring. At Randers får en spændende aktivitet, som lokale instanser nyder godt af og måske kan bygge videre på over tid”, fortæller Peter Schmidt Andersen, der er Business Developer hos Royal Unibrew.

Gadefesten på Østervold starter kl. 14.00 med hyggelig og intim fredagsbar. Der vil være lounge fra Summitweek, madboder og Beer-pong som opvarmning til den store fest, som for alvor går i gang nogle timer senere.

Fra kl. 23.00 fortsætter GadeFest On Tours officielle afterparty på hele Storegade, hvorfra lokale dj’s holder festen i gang til den lyse morgen.

”Gadefesten er ikke kun et arrangement, der vender byen på hovedet i form af en gedigen fest. Den hylder også lokale de lokale helte og ryster byen sammen”, fortæller Peter Schmidt Andersen.

Der er gratis adgang og tilmelding er ikke nødvendig.