I weekenden skete det igen, denne gang næsten med dødelig udgang. Endnu en ung mand blev overfaldet i Storegade. Hvad der skulle have været starten på en munter og god Randers Uge, blev ødelagt af, at en flok tosser spolerer det for alle vi andre.

Den voldsspiral der pt. eksisterer i Randers byliv skal simpelthen stoppes, og der skal sættes hårdt ind overfor de personer, der ikke forstår at gå i byen uden at te sig som en flok vilde dyr, hvor det er jungleloven, der gælder.

I Dansk Folkeparti siger vi NEJ til vold og JA til øget sikkerhed.

Der går rygter om, at der er øget bandeaktivitet i bylivet, dette skal naturligvis be-/afkræftes af politiet, hvilket jeg forventer, det bliver snarest. Er dette sandt, må vi som politikere sørge for at få skabt et rum med nultolerance overfor disse personer, der skulle komme hertil fra vores store nabo by mod syd.

Vi skal have øget tilstedeværelsen af politi i gadebilledet, vi vil undersøge mulighederne for øget overvågning.

Vores unge skal kunne gå i byen i fred og tryghed uden at blive chikaneret, uden at blive mødt af tilråb og uden at blive antastet.

I Randers er det borgerne, der bestemmer og ikke (hvis det viser sig at være tilfældet) en flok hardcore kriminelle bandemedlemmer fra en anden by.

 

Nicolai Estrup
Formand Dansk Folkeparti i Randers kommune