Efter en forrygende sommersæson 2018 er det nu atter blevet tid for de frivillige caféværter til at takke af for i år

 

“Caféen har været fyldt med glade gæster både ude ved kajkanten og indendørs, alle har nydt den fine varme sommer ved kanten af fjorden”, lyder det fra formand for caféværterne Thorkild Schnell, der tilføjer, at caféen aldrig har været så godt besøgt som i år, hvor det hele toppede i forbindelse med havnefesten ”Fjordens Dag” den 27. maj, der endnu engang blev det helt store tilløbsstykke.

Flere hundrede stykker af den landskendte mormorlagkage, lækre hjemmebagte boller og den gode kringle sammen med den gode, berømte cafékaffe er serveret for de mange glade gæster, hvoraf mange er kommet langvejs fra og har haft Café Færgestedet som udflugtsmål. De frivillige caféværter har løbet rigtig stærkt ind i mellem og trænger nu til et pusterum.

Søndag 26. august bliver sidste årets åbningsdag i Café Færgestedet, og cafeværterne håber, at rigtig mange gæster vil kigge forbi, så man kan ønske alle en god efterårs- og vintersæson.

Der er som tidligere lagt op til en helt ekstraordinær festdag, hvor de frivillige caféværter allerede åbner caféen klokken 10 med friskbrygget kaffe og rundstykker. Fra klokken cirka 13 serveres der igen kaffe, mormorlagkage, kringle og boller for sidste gang i år. Desuden håber caféværterne på, at der måske kommer en gæst forbi med sit musikinstrument og giver lidt underholdning på kajen.

I årets løb har der været et aftenarrangement hver måned af vidt forskellig karakter. Det er de tre frivillige caféværter, Jytte Rise, Inger Lykkegaard og Kirsten Ohmann, der har stået bag dette initiativ. Der har været stor opbakning til disse temaaftener, og det forlyder, at man agter at fortsætte med disse året ud. Næste arrangement er 30.august, hvor der arrangeres græsk aften.