Gratis parkering i midtbyen har været diskuteret længe og er ikke blevet mindre aktuelt, efter at staten har pålagt kommunen at skulle betale x antal kroner til staten for hver parkeringsafgift, der bliver udstedt.

I Dansk Folkeparti mener vi, og har vi længe ment, at parkering i midtbyen bør være gratis, vi kunne forestille os en løsning, der hedder 2 timers gratis parkering på de kommunalejede parkeringspladser.

Gratis parkering giver god mening i en midtby, som den vi har i Randers, vi ser desværre meget af byens butiksliv forsvinde, det vil vi gerne være med til at ændre, vi tror blandt andet, at gratis parkering kunne være et af de tiltag, der vil kunne hjælpe på den flugt fra midtbyen. Derudover lytter vi naturligvis altid gerne til råd og vejledning fra de erhvervsdrivende. Så skulle der sidde nogle læsere med gode idéer, er vedkommende velkommen til at tage kontakt.

 

Nicolai Estrup
Formand Dansk Folkeparti i Randers kommune