Køllekrigen på de kunstige græsbaner med de små huller blev endnu en gang vundet af en rutineret mesterskabsspiller, men hans slagstyrke blev ihærdigt jagtet af de øvrige mesterskabsdeltagere

 

For nylig rundede minigolfbanen i Tronholmparken sine velbesøgte 10 spilledage af med den lokkende mesterskabsturnering. I ugens løb var spillere med en samlet slagstyrke gennem de 12 baner på mindre end 50 blevet opfordret til at stille op søndag. Syv spillere havde taget imod muligheden for at vinde fine sponsorgaver fra Sparekassen Kronjylland og Memphis Mansion.

Det blev Torben Gaarn, der med kun 34 slag løb med førstepladsen. Anden og tredjepladsen måtte Camilla Hamborg og Sebastian Haagen dele med et gennemløb af banen på 43 slag. Undervejs både heppede og klappede publikum af de koncentrerede spillere.

De ti dage i Randers Ugen har medlemmer af Kronjyllands Y’s Men Club bemandet minigolfbanerne og minigolfcafeen i døgndrift, og de er blevet belønnet med godt besøg begge steder. 1610 spil løb gennem banerne i ugens løb. Små og store familier, skoleklasser, cykelhold, firmahold, krolf grupper og mange andre tog en venskabelig dyst med hinanden. Selv vejret viste sig fra sin venlige side det meste af minigolfugen. Ikke helt så velbesøgt som rekordåret 2017, hvor 2074 spil trodsede en ufattelig våd sommer, men det rangerer som det femtebedste år over de 14 gange, banerne har været åbne i Randers Ugen.

Takket være mange lokale sponsorer og klubbens frivillige kræfter har ugens anstrengelser og de mange feststemte spillere og gæster lagt et tiltrængt tocifret kilokronebeløb i projektkassen. Penge, der uddeles til lokale og internationale sociale projekter efter indkomne ansøgninger.