Sammenhold blandt Randers Citys medlemmer vil gøre det attraktivt for potentielle nye medlemmer

Onsdag 5. september blev citychef Mette Bræmer-Jensen overrasket, da kunstner Hanne Koch kom op ad trappen med 22 malerier i hænderne. Sammen med sig havde hun Karen Smed fra butikken Girl og Helle Poulsen fra Byens Garngalleri. 

Hanne Koch, der ejer Galleri Randers, har taget initiativet til at male smukke billeder, som foreningens medlemmer har sponsoreret og som skal gives i gave til nye medlemmer af foreningen.

“Det sammenhold, vi har i Randers City, vil vi gerne dele med andre” siger Hanne Koch og viser alle billederne frem.

Karen Smed og Helle Poulsen er to af de 22, der har sponsoreret et billede til formålet, som er at få de butikker i byen, som ikke er medlem endnu, til at blive medlem i Randers City – ved at vise det sammenhold og gode samarbejde der er mellem medlemmerne og Randers City Forening. 

“Det er en invitation til om at komme med i klubben,” siger Karen Smed. Hun har mellem alle Hanne Kochs billeder valgt et i smukke solskinsfarver.

Hanne Koch fortæller, at der har været rigtig stor opbakning til ideen mellem medlemmerne og pointerer, at hvis hun havde haft tiden på hendes side, havde hun også nået at lave mange flere, da der er andre medlemmer, der meget gerne vil støtte op om ideen.