Randers HK pigerne var klar til kamp i dag, opskriften var fight! Kampen sluttede desværre med et nederlag på 26-24 til Herning Ikast Håndbold, men det er en kamp som Randerspigerne kan være stolte af.

Kampen startede rigtig godt for Randers pigerne, som var foran 7-3 efter 10 min, hvilket fik Kristian Kristensen til at reagere med en timeout. Efter 15 min var det så Niels Agesens tur til en timeout. Her var stillingen 8-7 til Randerspigerne.
Efter timeout forsvandt momentum fuldstændig for Randerspigerne, hvilket resulterede i en pausestilling på 15-10 til Herning Ikast Håndbold.

Efter pausen var det en helt anden indstilling Randerspigerne kom ind med. Der blev fightet og pigerne havde fundet flowet i spillet. Efter bare 4 min af 2.halvleg var Kristian Kristensen nødt til at tage timeout, her havde Randerspigerne trykket på og fået 3 scoringer lige efter hinanden, og kampen var åben igen.
Herning Ikast håndbold kom godt igen efter timeout’en, og kunne bringe sig foran med +4. Men Randers pigerne fightede videre, der blev kæmpet for hver bold. Efter 57 min stod tavlen på 24-24. Det blev nogle nervepirrende minutter til sidst, hvor Randers pigerne havde chancen, men manglede den sidste skarphed.

Pigerne kan gå fra banen med opløftet pande, efter en solid fight. Kampen spiller blev Mathilde Juncker, som viste, at formen er ved at være der, frem mod landsholdssamlingen. Hun sluttede på 42,86% i redningsprocent.

Randers HK målscore:
Jamina Roberts, 5 mål
Camilla Dalby, 5 mål
Camilla Degn, 4 mål
Line Mai Hougaard, 4 mål
Signe Schaar, 2 mål
Cecilie Mørch Hansen, 2 mål
Julia Eriksson, 1 mål
Sabine Pedersen, 1 mål

Vi tog en snak med Mathilde Juncker og Jamina Roberts efter kampen.

 

Randers HK tabte med 2 mål på hjemmebane til Herning Ikast søndag eftermiddag. Vi fangede et par spillere. Randers HK

Posted by Din Avis Randers on Sunday, September 9, 2018