Randers bliver snart hjemby for 150 nye arbejdspladser indenfor SKAT. I mandags havde skatteminister Karsten Lauritzen (V) derfor lejlighed til ved selvsyn at besøge Randers før de mange nye medarbejdere flytter ind

 

Det skete i forbindelse med at Michael Aastrup Jensen, MF (V) havde inviteret ham til Randers for bl.a. at deltage i et møde med repræsentanter for det lokale erhvervsliv samt bagefter til et åbent møde i Helligåndshuset om aftenen.

”Placeringen af SKAT i Randers er en markant styrkelse af Randers som en attraktiv by at flytte til. Jeg er glad for at have muligheden for, at vise skatteministeren de mange muligheder i Randers. For der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi gerne vil tiltrække endnu flere statslige arbejdspladser til Randers. Jeg er sikker på, at de nye medarbejdere bliver glade for at arbejde i Randers. og derfor er det jo helt oplagt at fortsætte succesen”. – udtaler Michael Aastrup Jensen, MF (V)

Mange Randers-borgere var mødt frem til det offentlige møde med Venstres skatteminister. Problemerne med SKAT har fyldt meget i den offentlige debat. Skatteministeren kunne dog forsikre at der bliver arbejdet systematisk med at genoprette tilliden til SKAT.