Forvaltningen skal undersøge mulighederne for at optimere lejemålene for kommunens administration yderligere. Det har Randers Byråd besluttet på sidste møde

 

Randers Byråd har på mødet 17. september besluttet, at forvaltningen ikke skal arbejde videre med konkrete scenarier om at samle administrationen på en fælles adresse. I stedet skal forvaltningen undersøge mulighederne for at optimere lejemålene for kommunens administration yderligere.

Randers Byråd har tidligere givet forvaltningen grønt lys til at se på potentialet i at samle administrationen på en fælles adresse.

I sagen på mødet 17. september skulle byrådet derfor vælge, om forvaltningen skulle arbejde videre med et af tre konkrete scenarier for en mulig fremtidig placering af administration. Det valgte byrådet at sige nej til og har i stedet bedt forvaltningen om at undersøge mulighederne for at optimere Randers Kommunes lejemål yderligere, herunder lejemålet på kasernen, hvor en stor del af kommunens administration i dag ligger.

Når mulighederne for at optimere Randers Kommunes lejemål er afdækket, vil resultatet blive præsenteret for byrådet. Herefter vil det blive besluttet, hvad der videre skal ske.