Randers HK er overraskende klar til at spille med ved Final 4-stævnet i kvindernes pokalturnering, Santander Cup.

Tirsdag aften vandt holdet på udebane med 27-26 over de regerende DM-guldvindere, København Håndbold, i kvartfinalen.

Dermed fik Randers HK også revanche for et gigantisk nederlag for nylig til netop København Håndbold.

6. september vandt mestrene med hele 35-18 hjemme i HTH Ligaen, men det afholdt altså ikke Randers HK fra at skabe overraskelsen.

Klubben rykkede med to sene mål fra 13-12 til 15-12 i slutningen af første halvleg.

Mai Kragballe fik ganske vist reduceret til pausestillingen 13-15, men Randers-dominansen fortsatte i anden halvleg.

Føringen blev støt og roligt udbygget, og dermed fik cheftræner Niels Agesen og hans mandskab en kærkommen succesoplevelse.

Det var dog tæt på at gå galt i kampens sidste minut, hvor Randers-spilleren Celine Sivertsen fik et rødt kort efter en hård tackling.

København Håndbold reducerede derefter til 26-27, men Randers-spillerne formåede at bevare roen og holde på bolden til sidst.