Nu er der mulighed for at nyde en gravøl og mindes Kim Larsen, for de der gik forgæves. Der er nu også mulighed torsdag aften 11. oktober

 

Det gik godt nok stærkt. Samtlige billetter til Pakhusets arrangement ”Gravøl og Kim Larsen” på fredag, blev revet væk indenfor et døgn. Mange gik forgæves, men nu er der atter en mulighed, der laves en ekstra aften – torsdag 11. oktober kl.18.30.

En intim aften med akustisk musik, fra lokale Kim Larsens dobbeltgænger – Peter Wildmand som optræder solo. Peter er vel nok Danmarks bedste Kim Larsen fortolker.

De to inkarnerede fans, Jan Iversen og Karsten Danielsen fortæller historien om Kim Larsens liv, karriere, hans musik og hans tekster – krydret med sjove billeder, fortællinger og anekdoter.

Gasolin og Kim Larsen musik af bedste klasse! Alle får lov at synge med på Smukke Møller, Charlie og Nanna, drøne derudaf langebro for at ende i Rabalderstræde med Strengeleg, Sirene sang, Kattemor og ikke mindst Kvinde min…Skulle din far gi dig lov, så sørger vi for det bedste til dig og dine venner – vi skal selvfølgelig også på Jyllingevej for at besøge Joanna og et smut omkring Østre Gasværk – ja man kunne blive ved.
Der er lagt op til en aften hvor man mindes ”Den største af dem alle” – ”Lune Larsen”– ”Danmarks nationalskjald” – med mad, måske et par kolde, og ikke mindst Kims musik.

Billetter kan købes på www.pakhuset.net – eller tlf. 86 41 54 58.