Netop nu er der en ny bog på gaden om Hawai’i af forfatter Aase Thomassen. I ord og billeder føres læserne rundt på de fire største Hawai’i øer, hvor naturen varierer fra hvide sandstrande til glødende lavastrømme, og hvor stærke naturkræfter stadig former og ændrer øerne.

Hawai’i er naturens mesterværk siger bogens forfatter, som med sit kamera har indfanget den dramatiske natur på øerne, Hawai’i Big Island, Maui, Oahu og Kaua’i. Billederne ledsages af en beskrivelse af øernes oprindelse, historie, befolkningens mangfoldighed og livsstil samt en omtale af steder der udfordrer både fysisk og mentalt.

Aase Thomassen besøgte Bo Ørris på Radio Alfa til en snak om den nye bog som du kan lytte med på her:

Bogen kan købes i boghandlen eller på www.aasethomassen.dk og du kan læse anmeldelser på Facebook