En 39-årig mand henvendte sig i går formiddags på politigården i Randers for at anmelde et voldelig overfald. Manden forklarede, at han i går morges ved 7.20-tiden kom cyklende fra Ødum mod Randers, da han på Aarhusvej krydsede en frakørsel til motorvejen ved Randers Syd. Kort efter standsede en sort kassevogn op ved siden af ham og en mand steg ud og gik hen til den 39-årige cyklist. Manden var, ifølge cyklisten, meget aggressiv og råbte “hvordan fanden er det, du kører” til cyklisten, der ikke kunne erindre at have kørt ud foran nogen biler.

Det førte til en diskussion mellem de to personer, hvorefter bilisten først lagde en hånd på cyklistens overkrop og efterfølgende slog ham i ansigtet. Da cyklisten herefter tog sin mobiltelefon frem for at tage et billede af manden og hans bil, hev bilisten telefonen ud af hånden på ham og kastede den ind i rabatten, hvor cyklisten efterfølgende måtte opgive at finde den igen. Bilisten kørte herefter fra stedet.