Randers FC måtte tage til takke med et enkelt point, da det blev til 1-1 hjemme mod Sønderjyske i Superligaen.

Dermed har Randers  FC samlet 15 point sammen i første halvdel af grundspillet, og det er ikke helt nok til at gøre Randers-træner Thomas Thomasberg tilfreds.

“Jeg synes, at vi fortjener flere point, men det er selvfølgelig ingen undskyldning. Gutterne har arbejdet hårdt fra sæsonstart, og rent spillemæssigt har det været fornuftigt,” siger Thomas Thomasberg.

Søndagens uafgjorte kamp er Randers’ sjette remis i efteråret, hvilket ligeledes giver Thomas Thomasberg grå hår.

“Jeg er ved at være træt af at spille uafgjort. Vi havde overhånden mod Sønderjyske, og kampbilledet mindede om mange af vores andre kampe i denne sæson,” siger Thomasberg.

Randers ligger øjeblikkeligt på superligaens 11.-plads, men holdet er ikke langt fra den eftertragtede sjetteplads. Derfor ser træneren fortsat gode muligheder i resten af sæsonen.

“Det er så tæt i det midterfelt, og det kommer til at blive et sandt hundeslagsmål. Vi kan ende helt nede i den dumme ende, men vi kan også være heldige og ende i top-seks,” siger Thomasberg.

Dog slår cheftræneren fast, at han ikke forventer, at holdet kommer med i mesterskabsslutspillet.

“Jeg har ingen forventninger om, at vi skal være et tophold, men man kan altid håbe. Det bliver tæt hele vejen. Det er der ingen tvivl om,” siger Thomas Thomasberg.

/ritzau/