Det bliver en meget kort karriere, som fodboldspilleren Björn Kopplin får i Brøndby.

DM-sølvvinderne meddeler, at klubben fra årsskiftet har solgt backen til Randers FC.

Brøndby hentede i sommers Björn Kopplin i Hobro på en fri transfer og en kontrakt af to års varighed, men han har kun opnået fire kampe for træner Alexander Zornigers hold.

“Björn har ønsket spilletid, og da Randers FC har været særdeles interesseret i at få ham tilknyttet, så har vi accepteret, at Björn skifter på en transfer til vinter, også selv om det blev et kortere ophold, end nogen af os havde forventet,” siger sportsdirektør Troels Bech til Brøndbys hjemmeside.

Hos Randers FC ser cheftræner Thomas Thomasberg frem til igen at arbejde med 29-årige Björn Kopplin. De har en fælles fortid sammen i Hobro.

“Det er en spiller, jeg har arbejdet med i halvandet års tid i Hobro. Der fik jeg et rigtig godt indtryk af ham både som menneske og fodboldspiller. Det er absolut en styrkelse af vores trup.”

“Han er jo en tysker, der er kommet til Danmark med det, som tyskere normalt står for. Det er hårdt arbejde, pligtopfyldenhed og altid at være på til træning.”

“Björn er en fodboldspiller, der kommer til at kunne bidrage til vores trup. Han kan spille begge backs, så med Björn er vi endnu stærkere besat i forsvaret,” siger Thomas Thomasberg i en pressemeddelelse.

Björn Kopplin selv lægger ikke skjul på, at det er jagten på spilletid, der får ham til at forlade Brøndby.

“Det er ikke blevet til så meget spilletid i Brøndby, og jeg har haft nogle gode samtaler med Thomasberg.”

“Jeg vil spille, og den mulighed vil jeg kæmpe for i Randers under Thomasberg, som jeg har haft et godt samarbejde med før,” siger tyskeren.

/ritzau/