Jesper Bræmer er netop valgt som kandidat til Europarlamentet for Folkebevægelsen mod EU. Det er sket på Folkebevægelsen mod EU’s landsmøde i Aalborg. Af de 18 kandidater landede han på en 7. plads

 

Han har været medlem af Liberal Alliance fra 2012-2017, for hvem han også er suppleant til Folketinget men står nu udenfor partierne.

“Jeg har det med EU, som jeg har det med fagforeninger. En gang kæmpede man i et vigtigt ærinde, men undervejs tabte man sig selv og sin sjæl,” siger Jesper Bræmer.

“Tiden er inde til, at danskerne tager til genmæle over for de udemokratiske processer, der begrænser den frihed, vi er begyndt at miste som samfund og som individer,” pointerer han.

Som begrundelse for at stille op for Folkebevægelsen mod EU, siger Jesper Bræmer, at han ikke tror på, at et flertal i den danske befolkning ønsker den centraliserede magtstyring, som EU vil trække ned over hovedet på os.

“Alt imens vore egne politikere blåøjet ser til. Derfor har jeg valgt at stille mit kandidatur til rådighed for frihed, et stærkere Danmark og mindre indflydelse fra EU,” erklærer han.

Jesper Bræmer er 29 år og er uddannet indenfor finansøkonomi og shipping.

Formand for Folkebevægelsen mod EU i Randers, Michael Rützou og formand for bevægelsen i Djursland Karen Sunds er godt tilfredse med Jesper Bræmers kandidatur.

“Vi glæder os over, at Jesper vil være med i kampen for at få beslutningerne tilbage til de folkevalgte i Folketinget,” siger de to formænd samstemmende.

“Jesper Bræmers liberale holdninger er kendte, og det kan forhåbentlig cementere, at Folkebevægelsen mod EU i høj grad er tværpolitisk,” siger Michael Rützou og Karen Sunds.

I den kommende valgkamp vil Jesper Bræmers mærkesager være frihed, demokrati og velstand.

Valget til Europaparlamentet finder sted søndag 26. maj næste år. Her skal Danmark vælge 14 medlemmer ud af i alt 705 medlemmer.