Har du en flyverdragt, som den lille er vokset ud af, eller en barnevogn som du ikke længere har brug for? Så kommer et nyt loppesupermarked dig nu til undsætning i Randers

 

Lørdag 17. november åbner kæresteparret Jacob Thylstrup og Katrine Skjødt et 549 kvadratmeter stort indendørs loppemarked – Børneloppen – for børnefamilier på adressen Marsvej 49.
Her kan folk, der har noget til salg, leje en stand, hvor deres aflagte børneudstyr bliver placeret. Katrine Skjødt, der er 39 år og mor til Ludvig og Josefine, tager sig af salget og skal have en kommission for det, så på den måde skal sælgerne altså ikke selv stå på markedet.

For køberne, der har brug for noget til de små, lover Jacob Thylstrup og Katrine Skjødt flere end 236 reoler proppet med gode tilbud til børnefamilierne.

Børneloppen findes allerede i Valby, Slagelse og Reykjvavik og har opnået stor succes på rekordtid. I Danmark er loppesupermarkeder for børnefamilier imidlertid stadig en sjældenhed, hvorimod konceptet er kæmpe stort i Finland, fortæller Johanna Kiel Nielsen, der oprindeligt er fra netop Finland, men nu bosat i Danmark og én af indehaverne bag det første Børneloppen loppesupermarked i Valby.

”Det er et kæmpe hit i mit hjemland. Der findes flere end 400 loppesupermarkeder, og det første slog allerede dørene op tilbage i 1990’erne.”

Johanna Kiel Nielsen har da heller ikke planer om, at loppesupermarkedet i Randers skal blive det sidste i rækken:

”Vi ønsker at åbne nye loppesupermarkeder i både Kolding, Herning, Horsens, Vejle, Sønderborg, Esbjerg og Aalborg, blot når vi taler Jylland. Vi kan derudover se på vores tal, at vi alene på et år har øget vores omsætning på brugte børneting fra 11 til 25 millioner kroner, og hvis det ikke var så svært at finde lokaler, ville vi have haft mange flere loppesupermarkeder allerede,” fortæller hun.

I forbindelse med åbningen af Børneloppen 17. november klokken 10.00 i Randers vil der være masser af sjove ting at kaste sig over: Randers Pigegarde byder sammen med Børneloppens egen maskot ”Loppen” velkommen til den nye butik. Dagen igennem vil der være ansigtsmaling, snacks og balloner til alle børn, stort legerum m.m.

Børneloppen i Randers kommer til at have åbent i hverdage fra klokken 10-18 og i weekender fra klokken 10-16.