Randers Byråd har sendt et forslag til en ny klima-, natur og miljøpolitik i høring. Politikken er i høring fra i dag, mandag 19. november, og frem til 14. januar 2019. I perioden har alle  mulighed for at komme med input og kommentarer

 

Rent drikkevand, bedre adgang til naturen for borgere, bedre biodiversitet og grøn erhvervsudvikling. Det er nogle af emnerne i et forslag til en ny klima-, natur og miljøpolitik, som Randers Byråd har sendt i høring.

 

Høring frem til 14. januar

Forslaget til Randers Kommunes ny klima-, natur og miljøpolitik er i høring i perioden 19. november 2018 til 14. januar 2019, hvor alle har mulighed for at komme med input og kommentarer til politikken.

Forslaget til den ny politik udspringer af byrådets vision “Vi tør gå nye veje” og de seks politiske målsætninger, som knytter sig til visionen. Her har især målsætningen om Byen til Vandet og grøn og bæredygtig udvikling haft betydning for indholdet i klima-, natur og miljøpolitikken.

 

Mange nye politikker

Randers Kommune er i øjeblikket ved at revidere samtlige politikker, der beskriver de politiske fagudvalgs fokusområder. Politikkerne tager alle udgangspunkt i byrådets vision. Nogle af disse nye politikker er allerede vedtaget, mens andre er på vej.

De nye politikker træder i kraft i 2019.