En patrulje kørte torsdag ved 20.30-tiden bagved en bil på Garnisonsvej i Randers, der kørte meget langsomt, og betjentene besluttede derfor at standse bilen for at få snak med føreren. Den 59-årige mandlige fører af bilen virkede meget påvirket af alkohol, og med lidt besvær lykkedes det patruljen at få taget en alkometertest, der viste en promille noget over det tilladte.

Føreren oplyste, at han netop havde drukket to øl, og patruljen tog derfor flere tests for at afklare, om promillen steg eller faldt. Men da den stadig var alt for høj, blev manden anholdt og sigtet for spirituskørsel og kørt med på stationen. Her blev der taget endnu en alkometertest, der nu viste, at promillen var steget til over to. Manden fik derfor administrativt frakendt førerretten, indtil der kommer svar på blodprøven, og hans bil blev beslaglagt med henblik på konfiskation.