De frivillige caféværter på Café Færgestedet åbner caféen lørdag 1. december

 

Caféværterne har allerede julelys i øjnene og har taget nissehuerne på ved tanken om at kunne ønske glædelig jul til alle de kendte og nye ansigter, der denne dag lægger turen forbi caféen og fjorden, hvor Færgen Ragna stadigvæk sejler, inden den drager i vinterhi sidst i december måned.

Nisseværterne har traditionen tro julepyntet både på loftet og i selve caféen, hvor der er tændt op i pejsen, og der hygges igen i år med salg af kaffe, gløgg, kakao, æbleskiver og kage. Desuden vil der være amerikansk lotteri, der kun sælges denne dag.

Både caféværterne og Færgen Ragna vil som altid gerne dyrke det gode naboskab med beboerne på den anden side af fjorden. Derfor inviterer færgen alle gående gæster fra Voer-siden til en gratis sejltur frem og tilbage den 1.december fra klokken 13-17. Det er i samme tidsrum, man kan besøge Café Færgestedet.