Et dramatisk fald på 13 meter lukker Klatreautomaten på ubestemt tid

Lørdag 1. december faldt en mand 13 meter ned under klatring hos Klatreautomaten på Hadsundvej. Der blev strakt ringet 112 og ejeren Kim Jul Vinther var ikke selv til stede. Det var en af de ansatte der stod ved linen. Han har dog ikke fået krisehjælp.

Til Din Avis siger Kim Jul Vinther :

“Vi er meget meget berørte af situationen, og jeg egentlig ikke så meget at sige ud over at vi er utrolig kede af det der er sket”, siger han.

I en pressemeddelelse til Din Avis skriver Klatreautomaten at de har valgt at lukke stedet indtil nærmere undersøgelser foreligger.

“Vi har set sikkerheds-devicen til England for at blive undersøgt, før der foreligger resultatet kan jeg ikke sige mere”, siger Kim Jul Vinther.

Der står endvidere i pressemeddelelsen at:

“Det er vigtigt at understrege at al service og kontrol er overholdt i henhold til bekendtgørelsen om offentlig forlystelse. Alle sikrings device er netop kommet tilbage fra service hos den danske autoriserede forhandler og Force Technology har været på stedet for at kontrollere faciliteterne.
KlatreAutomaten har kontakt med den tilskadekomne og hans pårørende. Manden, der kom til skade er fortsat indlagt, men er ved godt mod trods omstændighederne.

Din Avis har været i kontakt med den kvæstede mand der fortæller at han lige nu skal holde møde med sin advokat om videre forløb i sagen – han skal være indlagt mindst tre måneder med alvorlige kvæstelser i ryggen og benene.