En 27-årig kvinde er blevet idømt et års ubetinget fængsel ved Retten i Randers, efter hun igennem længere tid har snydt folk i hele landet ved at sælge dem varer, som de aldrig modtog. I alt blev hun dømt for knap 200 tilfælde af bedrageri.

Det var primært via annoncer i Den Blå Avis og på Facebook, at den 27-årige begik sine bedragerier. Her satte hun barnevogne, babyalarmer, børnetøj og lignende til salg, men så snart køberne havde overført penge, hørte de ikke længere fra hende, og de modtog aldrig varerne.

Kvinden er kendt af politiet for lignende kriminalitet og hun fik i december 2016 en betinget fængselsstraf for bedrageri med vilkår om at hun skulle udføre samfundstjeneste. Den overholdt hun ikke, og hun blev derfor i slutningen af 2017 idømt fire måneders fængsel, som hun skulle begynde afsoningen af i løbet af foråret 2018.

Men det viste senere, at kvinden både i den periode, hvor hun skulle have udført samfundstjenesten, og mens hun ventede på at skulle i fængsel fortsatte sine omfattende bedragerier. Og da hun blev løsladt i juni 2018 gik der blot få dage, før den 27-årige igen var på spil på den kriminelle løbebane.

Efter flere anmeldelser om snyd, som politiet kunne koble til den 27-årige, blev hun igen i august 2018 anholdt og varetægtsfængslet. Via afhøringer af kvinden og en grundig gennemgang af hendes konti, fandt efterforskerne i afdelingen for Økonomisk Kriminalitet i alt frem til omkring 200 bedrageriforhold.