SI Randers deltager i kampagnen ’16 Orange Dage’, som startede 25. november og slutter 10. december. Randers Regnskov vil gerne hjælpe med at gøre opmærksom på kampagnen og har farvet kuplerne røde

 

Den 25. november var det FN’s internationale dag for afskaffelse af vold mod kvinder.

Soroptimist International Randers er en del af en international organisation, der arbejder med projekter som fremmer kvinder og pigers vilkår.

Klubpræsident Lotte Christensen fortæller:

”Randers Regnskov har ikke mulighed for at farve kuplerne orange, men vi er rigtig glæde for, at de med den røde farve er med til at gøre opmærksom på kampagnen”.

Kampagnen slutter på den Internationale Menneskerettighedsdag 10. december. I de 16 dage vil der være forskellige aktiviteter i Soroptimist klubberne både i Danmark og internationalt, hvor statuer, træer, mennesker og sociale medier blive pyntet med orange farver.

Farven skal både symbolisere en lysere fremtid for kvinder, der har været udsat for vold, men også gøre opmærksom på, at vold mod kvinder fortsat er et problem, – og noget som begrænser mange kvinder både i familielivet og på arbejdspladsen.

Kampagnen er arrangeret af UN Women.