Disse ting kommer Randers City til at summe af, når vi for første gang nogensinde holder Christmas Night i Randers City. Fredag d. 14. December vil Randers City invitere til Christmas Night.

Cafeer og restauranter er klar med julemenuerne og butikkerne står klar til at hjælpe dig med årets julegaver. Mette Bræmer-Jensen fortæller at det er en god mulighed for at se alle de smukke lys og få en masse hyggelige oplevelser som f.eks. at få taget årets julefoto i julemandensstol i Houmeden, høre masser af musik og kor, tage en tur med hestevognen i byens gader og nyde duften af æbleskiver og brændte mandler.

Glæd dig også til et gensyn med den gamle Thor hestevogn, der igennem gaderne vil byde på smagsprøver på Thor øl.

Kom og oplev lyset, julestemning og meget mere, fredag d. 14. december kl. 10.00-22.00