”Denne tids ubestridte, ukronede konge af dansk comedy” kaldte BT Anders ”Anden” Matthesen oven på dennes 25-års jubilæumsshow i efteråret. Lørdag 26. januar vender Anden tilbage til Randers og Værket – med helt nyt materiale – og møder sit publikum, hvor det er

 

Efter syv succesforestillinger i Royal Arena i København og Jyske Bank Boxen i Herning med sit 25-års jubilæumsshow i løbet af efteråret har der været stor efterspørgsel på Anders Matthesen fra resten af landet. Og Matthesen har lyttet til sine fans.

’ANDEN bringer ud’ hedder det sig, når den 43-årige komiker tager ud på en kæmpe danmarksturné i det nye år med et helt klassisk standup-set leveret direkte til publikum rundt om i landet.

”De sidste mange gange, jeg har været aktuel med et show, har det haft en størrelse, der har begrænset det til kun at kunne spille i meget få, større byer. Denne gang beder jeg ikke folk komme til mig – der møder jeg dem, hvor de er, på de lokale spillesteder i hele Danmark, store og små,” siger komikeren om sin nye turné.
Når ANDEN bringer ud til Randers lørdag 26. januar bliver det et gensyn med den klassiske standup, som vi i sin tid lærte ham at kende igennem, men med helt nyt materiale. Komikeren indtager Store Sal bevæbnet blot med en mikrofon, sin krøllede hjerne og sine skarpe observationer.

”Jeg glæder mig helt vildt! Både til at være ude blandt folk igen, men også til at vende tilbage til klassisk standup uden et manuskript. Det bliver nogle aftener, hvor alt kan ske, og hvor materialet kan tage den drejning, det vil. Det er der, der virkelig kan opstå magi mellem publikum og mig,” siger Anders Matthesen.

 

 

Billetter kan købes på https://vaerket.dk/arrangementer/anden-bringer-ud/ fra kl. 11.00 fredag 7. december.