Gennem 20 år har MadXpressen haft adresse i Allingåbro – de seneste ti år med Bjarne Rasmussen og Rasmus Højgaard ved roret. Nu flytter de

 

Den nye base bliver House of Makeen Energy i de gamle Vestas bygninger på Alsvej. Her skal de stå for kantinedriften. Men fortsætter med mad-ud-af-huset konceptet nøjagtig som hidtil.

“Vi blev ringet op af en af de ansatte, der godt kunne se os drive kantinen, og så sagde vi strakt ja. Nu har vi sagt lokalerne herude op, og starte kantinedriften per 1. januar”, fortæller Bjarne Rasmussen.

Eneste forskel fra nu og efter 1. januar er at forretningen MadXpressen drives fra Randers. Der bliver en overgangsperiode i januar måned og fra 1. februar er forretningen på plads på Alsvej.

MadXpressen er kendt for at tså for frokostordninger i Randers og omkring Allingåbro, men med årene er det blevet til mere og mere i Randers og derfor har man også valgt at takke ja til tilbuddet fra House og Makeen Energy.

Og så synes vi det er spændende at have med vores kunder at gøre mere end bare lige at levere maden. Spændende at blive en del af en større virksomhed. Og så er der selvfølgelig også noget økonomi i det”, siger Bjarne Rasmussen.

MadXpressen er meget Randers-orienteret. De er sponsorer i både Randers FC, Randers HK og Randers HH, og så levere de frokostordninger til både Randers FC og VIPLoungen.

I dag levere MadXpressen også populære menuer til konfirmationer, bryllupper og julefrokoster.

Bjarne Rasmussen pointerer dog, at der stadig vil være aktivitet ude på Djursland og omkring Allingåbro, efter firmaet er flyttet.

“Jeg håber at vi stadig kan være med til at levere mad til vores kunder herude på Djursland og omkring Allingåbro. Vi har mange gode kunder herude”.