Red Barnet Randers arrangerer igen i år en spændende nytårswalk lørdag 5. januar med sjove opgaver for hele familien

 

Kuren ovenpå al julemaden er en rask gåtur i skoven ved Fladbro, hvor familierne kan samle points ved de 10 spændende poster. Husk børnene, for mange af opgaverne kræver snurrige og kreative løsninger, som børnene garanteret er bedst til! Husk også mobiltelefonen eller et kamera, for opgaverne ved alle poster kræver billeder, og der er præmier til de bedste hold – doneret af Randers FC, Randers Regnskov, Biografen og Klatreparken. Hvis man ikke selv har børn, må man måske låne naboens eller børnebørnene?

Turen starter klokken 13 – 13.30 lørdag 5. januar fra Skovhuset, og man slutter af cirka klokken 15 med en kop varm kaffe/te/kakao og en bolle samme sted, mens de frivillige tæller points op, serverer og fortæller om Familieoplevelsesklubben, Glad Fritid (puljen der kan hjælpe børn til en aktiv fritid) og om Red Barnet generelt.

Der vil være pile, der viser vej, hvad enten man parkerer ved Kroen eller ved Himmelbovej.

Deltagelse koster 25 kroner per hold. Der er balloner til alle børn og deltagerbeviser til alle.