Motocross kører Line Dam fokuserer på næste sæson

 

Den kvindelige moto-crosskører Line Dam fra Randers Motor Sport skulle i 2018 prøve at komme tilbage efter en korsbåndsskade.

Og tilbage…

Det kom hun – endda med manér med sølvmedalje til både EM og NM for hold og gode VM-resultater og en sammenlagt 10.-plads ved VM.

Det er resultater, der hos cross-folket betyder, man med spænding imødeser sæson 2019.

”Sæsonen 2018 er efterhånden lagt bag os. Jeg tager rigtig mange gode oplevelser og resultater med mig fra 2018, bl.a. min samlede placering som nr. 10 til VM og en andenplads ved EM for hold i Polen,” siger Line om den spændende 2018-sæson.

Med hensyn til 2019 er hun i fuld gang med planlægningen.

”Førsteprioriteten bliver at køre fuld VM-serie igen. Vi leger lidt med tanken om også at køre EM, men det er et stort puslespil, der skal gå op,” siger Line, der forudser store problemer med at få den danske kalender passet ind i planerne.

”Den danske kalender ligger umiddelbart ikke godt for mig, da det ikke bliver muligt for mig at køre alle afdelinger af DM, fordi DM og VM falder sammen i flere weekender,” fortæller Line, der i 2018 kørte DM med og mod de bedste danske motocrosskørere og klarede sig godt også i dette selskab.

Kan nu bygge på

Line er kommet flot tilbage efter sin skade, og nu skal formen bygges op.
”Det bliver en hård vinter for mig med en masse træning. Heldigvis har jeg nogle gode trænere fra Randers Talent og Elite inde over – trænere, der hjælper mig med at nå min topform og være 100 procent klar, når det virkelig gælder,” siger Line, der er optimist. ”Dette er den første vinter i lang tid, hvor jeg føler, jeg endelig kan begynde at bygge på og ikke kun genoptræne efter et par år med skader. Derfor tror jeg på, at jeg kommer stærkere tilbage til 2019 end nogensinde før,” lyder det frisk og frejdigt fra den unge pige fra Randers.