Tirsdag formiddag kunne der henover Rander Regnskov ses lidt af et særsyn. En stor 250 tons mobilkran løftede fem skibscontainere fra forpladsen hen over Randers Regnskov

 

“Vi flytter dem ikke hen over regnskoven for sjov, men det er simpelthen den nemmeste vej til det nye jaguaranlæg”, siger driftsleder Peter Jensen.

Det bliver utrolig spændende at få containerne på plads, så vi kan begynde at forme det nye jaguaranlæg. Det er dog med en vis spænding i maven, når man skal løfte containere hen over vores nuværende bygninger. Det hele er udregnet, og den store kran kan løfte skibscontainerne ud i en længde på 65 meter, så vi er på den sikre side”.

Regnskovens drift-medarbejdere har i månedsvis arbejdet på at klargøre containerne, så de kan blive en del af det nye jaguaranlæg, der åbner for gæsterne til påsken 2019.

Planen er, at man skal komme endnu tættere på de majestætiske jaguarer, og containerne spiller en meget vigtig rolle i det nye anlæg.

“Vi kan ikke helt løfte sløret for hvordan anlægget kommer til at se ud, men det bliver rigtig fedt, og det bliver endnu mere tematiseret, end det er på nuværende tidspunkt”, siger Peter Jensen.