Michael Hansen klar til at genrejse Vorup FB Fodbold

 

Michael Hansen med en fortid som førsteholdsspiller i Randers Freja, Vorup FB og kontraktspiller i ligaen hos Silkeborg, er ny cheftræner hos Vorup FB på Ulvehøj, hvor han og assistent Jonas Mogensen skal styre Vorup-skuden efter Vorup FB’s farvel til brødrene Jan og Mads Iversen.

Meget er sket i Vorup FB siden sidste spark i efteråret 2018.

Rutinerede kræfter er væk, og der skal bygges nyt op.

Jesper Andersen var med i enkelte kampe i fjor, men indgår ikke i planerne for 2019, og flere rutinerede kræfter som Kian Christensen, de sidste mange års topscorer Kim Vejrum samt Mikkel Leth Jørgensen trapper alle ned og har sagt nej tk til førsteholdet i Jyllandsserien, men vil via en enkelt gang ugentlig træning hjælpe med og tage en tørn på andetholdet.

Kian Christensen havde allerede meldt fra i fjor, men blev overtalt til at spille enkelte kampe, men nu er det definitivt slut med førsteholdsfodbold.

”Ja, det er nogle rutinerede kræfter, der er væk i forhold til i fjor, men der er masser af talentfulde unge til at tage over. Vi kommer til at stille med et ungt hold, men det ser fornuftigt ud. Der er virkelig noget at bygge på, men der er jo altså en del, der har spillet på førsteholdet i to-tre år. Nogle rutinerede, som de helt unge kan læne sig op ad,” siger Michael Hansen, der er spændt på den kommende sæson.

”Med den rette indstilling fra spillerside ser det spændende ud. Jeg synes, det tegner lyst. Der er mange gode spillere og det rette mix af rutine og ungdom,” siger den nye Vorup-cheftræner.

I Jyllandsserie 2 er der ingen oprykning at spille om i foråret, så det handler blot om at undgå nedrykning.

”Nedrykning? Det ville være en katastrofe, men det sker ikke. Målet for foråret er at få det ene af holdene i serie 3 op i serie 2. Det skal kunne realiseres,” siger Michael Hansen, der har lavet en et-årig aftale med Vorup FB, men har mod på mere.

”Jeg har haft en god tid i Vorup og vil gerne være med til at bygge noget nyt op. Der er vel tale om en genrejsning,” siger Michael Hansen, der beder til, at hans spillere vil være dybt seriøse.

Her hentyder han blandt andet til at undgå dumme afbud.

”Spillerne skal prioritere det højt. For fodbold er fællesskab og holdsport, hvor man er afhængig af hinanden,” siger Michael Hansen med klar adresse til Vorup-spillerne.

”Selvfølgelig skal der være plads til afbud, men….”

Siger Michael Hansen, der til nytårsappel på Ulvehøj i lørdags havde stort fremøde trods en del afbud og deltagelse i indefodboldturneringer.

”Det ser fornuftigt ud, og der må gerne komme endnu flere,” siger Michael Hansen, der til årets første træning kunne notere sig et enkelt nyt ansigt – Sean Andersen, der har været i Vorup FB før og har en fortid i både Freja og Hobro.

 

FAKTA:

Vorup FB

Jyllandsserien

Cheftræner: Michael Hansen

Assistenttræner Jonas Vestergaard Mogensen.

Premiere: Lørdag 30. marts ude mod Løgstør

Serie 3 – 1:

Cheftræner Rene Andersen. Træner: Lasse Brogaard.

Serie 3 – 2. Cheftræner Jacob Skautrup.

Afgang: Kim Vejrum, Kian Christensen, Mikkel Leth Jørgensen og Jesper Andersen.

Tilgang: Sean Andersen fra Freja.