DANexplore fejrer lørdag 19. januar 10 års jubilæum med rejseforedrag

 

DANexplore startede med at sælge de første oversøiske rejser i 2008. Dengang sad der to mand i et 12 kvadratmeter stort lokale, og der er løbet meget vand i åen siden.

I dag holder DANexplore til i et 700 kvadratmeter stort lokale i Mediehuset i Randers, og så er der kommet 10 nye ansatte til.

I året 2018 har DANexplore sendt 2200 kunder ud i verden, og på 10-års jubilæet kan DANexplore glæde sig over en årlig vækst de sidste år på mere end 15 procent både på omsætning og antal rejsende.

”Vi sælger udelukkende rejser til lande, som vi selv har rejst i. Det er nemlig vigtigt for os, at vi kender de lande, vi sender vores kunder til. Alt bliver skræddersyet efter kundernes ønsker, så to rejser er aldrig ens”, fortæller Rasmus Nicolaisen, der er bureauchef hos DANexplore.

Rejseforedrag

Lørdag 19. januar fra kl. 11.00-16.00 fejrer DANexplore 10 års jubilæet med et åbent hus arrangement med fire gratis rejseforedrag (med begrænsede pladser), Et glas bobler, snacks og fødselsdagskage, Chancen for at vinde et rejsegavekort til en værdi af 5.000 kroner og adgang til eksklusive jubilæums-tilbud som kun gælder fra 19. – 25. januar.