Onsdag 23. januar holdt Venstres lokale Folketingsmedlem, Michael Aastrup Jensen, officiel åbning af valglokalerne og nytårskur, hvor han havde inviteret folketingskollega og EP kandidat, Søren Gade, til at klippe den blå snor

 

De over 70 gæster havde trodset kulden og kørt ud på Hvedevej, for at høre talerne, få et glas på champagne og skyde valgåret officielt i gang i selskab med de to folketingsmedlemmer.

”Jeg er utrolig glad for, at så mange har valgt at komme ud og bakke op om åbningen af vores valgkontor. Og heldigvis fik vi mange tilkendegivelser på hjælp i valgkampen, så vi også i fremtiden har lokal randrusiansk repræsentation på Borgen”, siger Michael Aastrup Jensen.

Både Søren Gade og Michael Aastrup Jensen holdt tale i forbindelse med nytårskuren. Her talte Gade om det kommende europaparlamentsvalg, men også om, hvor vigtigt det er at man husker at stemme på sin lokale kandidat til folketingsvalget. Et af emnerne der også var højt på dagsordenen var regeringens sundhedsreform, og hvordan reformen kan være med til at gøre et godt sundhedsvæsen endnu bedre.

”Vi er alle i kontakt med sundhedsvæsenet gennem vores liv, og derfor er det vigtigt, at vi også får sikret vores lokale akuthospitals overlevelse, for Danmarks 6. største by skal have et stærk lokalt forankret hospital. Det kan sundhedsreformen garantere”, siger Michael Aastrup Jensen.

Valgkontoret vil være base for Venstres lokale valgkamp, både op til og under folketingsvalget, som skal være afholdt inden juni 2019. Det vil være base for medarbejdere og frivillige, hvor politik og valgkamp vil være i højsædet. De kommende weekender vil Michael og hans kampagne derfor også være på gader og stræder for at føre kampagne. Derfor blev mødet også sluttet af med at den blå snor blev klippet som officiel åbning af valgkontoret og dermed også igangsætning af valgkampen.