Østjyllands Politi leder stadig efter Peder Madsen Høgh, som blev efterlyst i sidste uge. Han er sidst set onsdag den 16. januar i Føtex i Dytmærsken omkring kl. 18. Tidligere var meldingen, at han sidst var set tirsdag den 15. januar.

– Status er lige for nuværende, at vi har Falcks båd i vandet ved kolonihaverne ude omkring Venezuela. Vi har tidligere i løbet af ugen og i sidste uge søgt omkring Peder Madsens kolonihave og omkring hans bopæl og tidligere arbejdspladser. Vi har forhørt os i hans ejendom og forsøgt at finde ud af noget den vej rundt, men det er desværre ikke lykkedes os, siger Chris Mose, der er politiassistent ved Østjyllands Politi. Han fortæller, at politiet meget gerne vil høre fra nogen, der kan have set Peder Madsen Høgh, på telefon 114.

67-årige Peder Madsen Høgh beskrives som 175-180 cm. høj, spinkel af kropsbygning, hvid i huden, dansk af udseende, gråhåret og muligvis iført en lys eller hvid dunjakke.