En 21-årig mand kontaktede onsdag aften Østjyllands Politi for at anmelde et røveriforhold begået på Paderup Boulevard i Randers SØ. Den 21-årige mand forklarede til politiet, at han kl. 22.18 var blevet stoppet på parkeringspladsen ved Power af to mænd, der åbnede passagerdøren til hans bil og overfaldt ham med en hammer-ligende genstand.

 

Ifølge den 21-årige blev han slået 10-20 gange og fik besked på at aflevere sin telefon og bilnøgle. De to mænd stjal hans telefon og løb herefter fra stedet. Telefonen blev efterfølgende, ved hjælp af Find my iPhone og en politihund, fundet smidt i nærheden.

De to gerningsmænd beskrives som:

  • Østeuropæisk af udseende
  • 20-25 år
  • 170-180 cm høje
  • Lyse i huden
  • Den ene havde et langt skæg og medbragte hammeren
  • Den anden var iført en sort hue
  • De talte begge dansk

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set overfaldet på parkeringspladsen onsdag aften. Politiet kan kontaktes på telefon 114.